6907931186, 6977142024 Προμπονά Δημήτριου 27 & Επινίκου, Ανω Πατήσια erasmiapoliti@gmail.com
hero image
Facebook
 
ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΑΜΕ;
 
Η πρώτη συνάντηση μας στο διαιτολογικό γραφείο πραγματοποιείται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης. Χρονικά αυτό το ραντεβού είναι το μεγαλύτερο (minimum 60 λεπτά ). 
 
 Γίνεται λήψη αναλυτικού ιστορικού (ιατρικού/διαιτολογικού)
 
 Σωματομέτρηση και ανάλυση σύστασης σώματος κατόπιν συγκεκριμένης προετοιμασίας (βλέπε σχετικό άρθρο)
 
 Γνωριμία-εκπαίδευση σχετικά με βασικές αρχές διατροφής και επίλυση αποριών
 
 Αξιολόγηση διατροφικών προβλημάτων και εκτίμηση αναγκών και τύπου διατροφικής υποστήριξης που έχει ανάγκη το κάθε άτομο
 
   
  Αν υπάρχει πρόσφατος εργαστηριακός/διαγνωστικός έλεγχος σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, συστήνεται ν’ αποστέλλεται ηλεκτρονικά ή να προσκομίζεται την ημέρα του 1ου ραντεβού από τον ενδιαφερόμενο προς ενημέρωση του ιστορικού του.  Αν λαμβάνετε κάποια συνταγογραφούμενη φαρμακευτική αγωγή ή κάποιο συμπλήρωμα διατροφής συστήνεται επίσης να υπάρχει σχετική καταγραφή και ενημέρωση, ώστε οι διατροφικές επιλογές του διαιτολογίου σας, να μην προκαλέσουν προβλήματα στην αποτελεσματικότητα της θεραπείας σας. 

Το εβδομαδιαίο διαιτολόγιο ή οι προτάσεις γευμάτων που προκύπτουν μετά από κάθε ραντεβού μας, αποστέλλονται στο e-mail σας και είναι απόλυτα εξατομικευμένα και προσαρμοσμένα στις προσωπικές σας διατροφικές ανάγκες, προτιμήσεις και τρόπο ζωής.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ...
 
Συνήθως τα ραντεβού μας προγραμματίζονται ανά 2 εβδομάδες.

Σε ειδικές κλινικές περιπτώσεις όπου απαιτείται στενότερη παρακολούθηση μπορεί τ’ αρχικά ραντεβού να γίνονται ανά εβδομάδα.
 
  Σε περίπτωση που προκύπτουν απορίες ή δυσκολίες κατά την περίοδο εφαρμογής του διαιτολογίου σας, υπάρχει δυνατότητα να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά ή μέσω mail ώστε να υποστηρίξουμε την προσπάθεια σας και να επιλύσουμε τις απορίες σας.