6907931186, 6977142024 Προμπονά Δημήτριου 27 & Επινίκου, Ανω Πατήσια erasmiapoliti@gmail.com
Facebook
 
 
 
 
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ
Πολίτη Ερασμία | Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Άνω Πατήσια Αθήνα 


Η διαιτολόγος - διατροφολόγος “Πολίτη Ερασμία” διατηρεί το διαιτολογικό γραφείο της στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στα Άνω Πατήσια, εδώ και αρκετά χρόνια, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις διατροφής για άτομα κάθε ηλικίας.

Με πολλά χρόνια εμπειρίας και διαθέτοντας την απαιτούμενη επιστημονική κατάρτιση, η διαιτολόγος - διατροφολόγος, μπορεί να διαχειριστεί παντός τύπου περιστατικά, με έγκυρη διάγνωση και σωστή αντιμετώπιση.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Πάντα δίπλα σας
Το γραφείο μας είναι ένα όμορφος και ζεστός χώρος, πλήρως εξοπλισμένος για την καλύτερη δυνατή αξιολόγηση των αναγκών σας.

Η διαιτολόγος - διατροφολόγος είναι πάντα έτοιμη να ακούσει τις ερωτήσεις σας, να κατανοήσει τις ανάγκες σας και να σας προσφέρει τις ιδανικές λύσεις, πάντα με γνώμονα τη βελτίωση της υγείας σας.

Δημιουργεί διατροφικά προγράμματα που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη όπως παιδική και εφηβική παχυσαρκία, παθολογικές καταστάσεις και διαταραχές, εγκυμοσύνη, εμμηνόπαυση ή προγράμματα για όσους αθλούνται.
 
  Η επιστημονική κατάρτιση της διαιτολόγου - διατροφολόγου σε συνδυασμό με την εμπειρία της και την συνεχή επιμόρφωσή της, αποτελούν το κλειδί για την εξατομικευμένη και επιτυχημένη διατροφική θεραπεία με τελικό στόχο του γραφείου μας την κάλυψη των αναγκών σας.

Σκοπός του διαιτολογικού γραφείου μας είναι να εμπνεύσει τους ανθρώπους να υιοθετήσουν μια φυσική διατροφή στη ζωή τους και να δώσουν το φυσικό σχήμα στο σώμα τους.
   
 
 
 
 
 
 
 

Επικοινωνήστε με το διαιτολογικό γραφείο μας στα Άνω Πατήσια, για να κλείσετε το ραντεβού σας και να εξασφαλίσετε μία ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή για καλή υγεία και ευεξία.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ